Taravari: BDI bashkëpunon me Levicën, në Veles së bashku kanë shumicë në këshill

by admin
Spread the love

Sekretari i Përgjithshëm i ASH-së, Arben Taravari sonte në televizionin Klan Maqedoni, tha se opozita shqiptare nuk është ajo që bashkëpunon me Levicën, por BDI, përcjell in7

“Ne nuk bashkëpunojmë me Levicën. Me ata bashkëpunon BDI e cila me Levicën dhe një parti tjetër kanë shumicë në Këshillin komunal. Tani ata që menduan që të mbështesin rrënien e kѱsaj qeverie, ne nuk mund të themi jo ju nuk mundeni. Megjithatë, ne i kemi 61 nënshkrime për të enjten”, tha mes tjerash Taravari.

Ai tha se lajmet siç i quan të rreme, që i prodhojnë gazetarë dhe opininist të caktuar, paguhen nga burime të dyshimta për ta goditur opozitën shqiptare për gjoja bashkëpunim me Levicën.

Lexo lajme interesante

You may also like