SYTE E TIRANES – EYES OF TIRANA TOWER | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the loveEyes of Tirana ndodhet në qender të kryeqytetit dhe është një nga projektet më ambicioze të Masterplanit për Tiranën. Projektimi është vepër e një prej studiove …

Lajme interesante

You may also like