Studimet e reja tregojnë se sa e rrezikshme është pagjumësia

by admin
Spread the love

Përderisa ju jeni të interesuar për të lexuar artikuj për pagjumësinë atëherë me siguri e dini se të mos flini mjaftueshëm.

Pagjumësia ju bën të shtoni peshë. Mund të rrisë rrezikun për sëmundjen e Alzheimerit dhe po ashtu mund të shkurtojë jetën tuaj.

Por nëse nuk ju mjaftojnë këto fakte për të treguar rëndësinë e marrjes së gjumit mjaftueshëm, atëherë mendoni edhe këto:

Të jesh i përgjumshëm ndikon edhe në performancën tuaj në punë. Një studim i ri tregon se pagjumësia dëmton sistemin kognitiv.

Pagjumësia po ashtu sjell dëme të tjera.

Shkatërron kujtesën tënde

Ju pengon të bëni vendime të drejta

Parandalon kreativitetin (idetë e reja)

Lexo lajme interesante

You may also like