Sqarohet Fifi me Granitin dhe përqafohen

by admin
Spread the love

Dyshja po bëjnë zhurëm mjaft të madhe brenda shtëpisë së famshme të BB VIP ku së fundi u zunë keq shkaku i xhelozisë.

Kujtojmë ishte Arditi ai që i tregoi Fifit gse Graniti kishte firltruar me vajzat që kishin ardhë të ju bënin banoreve pedikyr.

Me këtë gjë Fifi u acarua keq me të duke iu hedhur keq djaloshit nga Prishtina që po parashihet se do të fillojnë një lidhje brenda por që nga ana e të dyve ka pasiguri.

Së fundi, është publikuar një pjesë ku duket se janë sqaruar dhe përqafohen derisa janë në dhomën ku pastrohen rrobat.

Çfarë do të ndodhë me dyshen a do të lidhen apo kjo është lojë e Granitit për të mos u eliminuar nga publiku ashtu si po e quajnë, mbetet të shihet.


Lajme interesante

You may also like