Spotify shton tekstet në ekran për çdo këngë që luan – Geek Room

by admin
Spread the loveJepi update Spotify për të përfituar këtë shërbim të ri dhe për të mësuar përmendësh çdo këngë tv re në playlistën tënde të preferuar. —— Host: Xhonald Mamo …

Lajme interesante

You may also like