Spartak Ngjela: Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi janë toka shqiptare VIDEO

by admin
Spread the love

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus avokati i njohur shqiptar Spartak Ngjela mes tjerash ka thënë se nëse rishikohet drejtë historia shtetet e sotme të Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonia nuk do të ekzistonin pasi janë toka shqiptare. Ato do të egizstonin të vogla por jo kështu si janë sot transmeton Shqipmedia…Ndiqni më poshtë duke klikuar dy herë mbi video…

You may also like