Skandal nga UEFA, Kosova bëhet Serbi

by admin
Spread the love

UEFA ka publikuar promon zyrtare dhe logon e Europianit 2024 që do zhvillohet në Gjermani. Organi Europian I futbollit ka bërë një skandal me videon, duke mos e përfshirë Kosovën në hartën e shteteve, teksa territorin e saj e ka ngjyrosur me ngjyrat e Serbisë.

Në promon e publikuar ka një diversitet ngjyrash, duke treguar bashkimin e të gjithëve për një event të tillë. Një gafë e rëndë kjo që me Kosovën pritet të ndryshohet dhe korrigjohet, teksa ka pasur shumë polemika.

Lajme interesante

You may also like