Si të bësh iPhone të lexojë emrin e personit që po të telefonon – Geek Room

by admin
Spread the lovePa e ngritur fare nga tavolina ti, dhe të tjerët përreth, mund ta dish se kush po të telefonon. Ja si ta aktivizoni. —— Host: Xhonald …

Lexo lajme interesante

You may also like