​Si të bëjmë “gjumë të pastër”

by admin
Spread the love

Trendi i ri i “gjumit të pastër” nuk ka të bëjë fare me pastërtinë e shtratit tuaj. Ai përqendrohet në zakonet tuaja të jetës dhe ndryshimin e tyre pozitiv drejt formulës së fundit të gjumit, lodhjes dhe përmirësimit të përgjithshëm të gjendjes mendore. “Gjumë i pastër” do të thotë se ju duhet 7 – 8 orë gjumë të pandërprerë çdo natë, të hani mëngjes të paktën 30 minuta pasi të zgjoheni…

Source

You may also like