Si të bëheni një “femme fatale”? – Shqip

by admin
Spread the love

Nëse do te dëshironit te kishit një radhe me meshkuj nen këmbët tuaja, nuk do te ishte e nevojshme qe te mbani pa pushim taka te larta, te visheni sikurse një yll ekrani, madje as te jeni mbretëreshë e bukurisë. Duket se kjo gjë është edhe me e thjeshte.

Ajo qe ka rendësi ne këtë rast, ka te beje me mënyrën tone te te sjellurit, te prezantimit te imazhit tone, ne lidhje me te cilat po ju tregojmë pese këshilla te thjeshta me poshtë:

Përpiquni te vendoseni gjithnjë ne qendër te vëmendjes ne çfarëdo eventi qofte ky, një ceremoni gala, apo një radhe përpara një dyqani. Dhe për këtë nuk është e nevojshme te sajojmë skena, mjafton te besojmë tek vetja dhe tek origjinaliteti ynë.

Mos iu thuaj jo elozheve qe te bëjnë meshkujt.

Flirto me elegancë. E kush thotë se flirtimi është jashtë mode, apo mendjelehtësi? E rëndësishme është sigurisht qe te dish ta besh atë, gjë qe ne vetvete është një art, qe fatkeqësisht duhet edhe pak talent ta realizosh.

Tento të bëhesh paska misterioze. Kjo është një kërkesë e nevojshme për këdo qe kërkon te fitoje statusin “Femme Fatale”. Por kjo kërkon kujdes, pasi jo domosdoshmërisht do të thotë heshtje, përkundrazi.

Shiko të gjitha filmat e Marilyn Monroe-s. Marilyn është ikona e “Femme Fatale”, te cilën çdo femër dëshiron qe ta imitoje, e rëndësishme është qe te dimë ta bëjmë këtë, dhe për këtë do tu ndihmonin filmat e shumte te saj.

Lexo lajme interesante

You may also like