Si shkaktohen sëmundjet e pankreasit?

by admin
Spread the love

Pankreasi është një gjëndër me një gjatësi prej 13 cm, i cili ndodhet në pjesën e sipërme të mesit të stomakut dhe është i lidhur ngushtë me pjesën e parë të zorrës së hollë. Kurimi i tij është mjaft i vështirë për shkak të pozicionit të tij të thellë në organizëm, njofton Klan Kosova. Mosfunksionimi i pankreasit shkakton dhimbje në pjesën e sipërme të barkut, përzierje, vjellje…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like