Si do të punojë Kuvendi, me 60, më pak se 60 deputetë apo me shumicë të ngushtë?

by admin
Spread the love

Kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi është pyetur sot se si do të vazhdojë të funksionojë Kuvendi – me 60, më pak se 60 apo me shumicë të ngushtë të deputetëve?

Ai është përgjigjur: “Unë i kam 120 deputetë”, duke më sqaruar më tej, transmeton TV21.

Kjo vjen pasi shumica parlamentare zyrtarisht ka 60 deputetë edhe pse paralajmërimet janë se janë 61, duke mos zbuluar emrin e deputetit të 61.

Mungesa e një shumice në Kuvend do të pamundësonte miratimin e ligjeve dhe buxhetin për vitin 2022, i cili tashmë ka hyrë në procedurë parlamentare.

Lexo lajme interesante

You may also like