Shtrihet dora e pajtimit mes Ballistëve dhe Shfercerave në Prekazin e Adem Jasharit (FOTO)

by admin
Spread the love

Përfaqësuesit e dy tifo grupeve të mirënjohura, Shvercerat nga Shkupi dhe Ballistet nga Tetova sot gjenden në Prekazin Legjendar, ku do të shtrijnë dorën e pajtimit. Ata do t’i pajtojë humanisti i mirënjohur Halil Kastrati.

“Ne emer te Zotit te gjithesise. Ne emer te Heronjeve te Lirise. Bashkohen duart e vellazerise. Sot bashke me hoxhen e nderuar Hoxhë Fatmir Latifaj dhe djalin e Heroit Hamez Jasharit Bekim Jashari ishim deshmitare ne pajtimin dhe besatimin e dy tifo grupeve nga Shkupi e Tetova.

E lus Zotin qe te mbizotroj paqja, solidariteti, falja e dashuria ndaj njeri tjetrit ne popullin tone. Qofshim faqebardh gjithmone! O Zot, ti je Fales, e don ate qe kerkon falje, na fal te gjitheve🤲”

You may also like