Shqiptarëve në Gjermani u gjenden 500 kilogramë mish

by admin
Spread the love

Në një veturë të llojit Mercedes Sprinter me regjistrim shqiptar, gjatë një kontrolli të dielën në mbrëmje në Oberau, hetuesit gjermanë gjetën disa piktura arti, origjina e të cilave është e paqartë dhe rreth 500 kilogramë mish.

Me furgonin po udhëtonin një shofer shqiptar 42-vjeçar dhe një pasagjer shqiptar 28-vjeçar, informon portali Shtegu. Mishi ka qenë i lirshëm, i paftohur dhe i vendosur në valixhe dhe çanta sportive të ndryshme pa asnjë ambalazh dhe me sa duket, siç raporton policia, është transportuar nga Shqipëria në Gjermani.

Zyra e qarkut urdhëroi asgjësimin e ushqimit sepse nuk mund të përjashtohej ndotja me sëmundje të mundshme të kafshëve. Pikturat e artit u konfiskuan.

You may also like