“Shpresojmë të fillojmë një epokë të re”/ Presidenti Erdogan zbulon vendimin drastik: Këto janë zgjedhjet e mia të fundit

by admin
Spread the love

Presidenti Erdoğan u takua me 81 përfaqësues provincialë të fondacionit përpara Takimit të 7-të Rinor të organizuar nga Fondacioni Rinor Turk (TÜGVA) në Sallën Sportive Sinan Erdem.

Duke folur këtu, Presidenti Erdoğan tha se i përshëndeti të rinjtë me ndjenjat e tij më të përzemërta për nderimin e takimit.

Duke vënë në dukje se janë në prag të një periudhe shumë të rëndësishme, presidenti Erdogan tha: “Siç e dini, 31 marsi është një pikë kthese në Turqi. Dhe në këtë pikë kthese, sytë e gjithë botës islame janë drejt Turqisë. Çfarë do ndodh në Turqi?Megjithëse ky është një gjeneralvotoniNëse jo, të gjithë sytë janë te zgjedhjet lokale, cili do të jetë rezultati i AK Partisë në këto zgjedhje? Prandaj besoj se kauza jonë, e cila ka një rini shumë të fortë, do t’u japë përgjigjen e duhur atyre ministrave të ndryshëm në mbrëmjen e 31 marsit, sikur shpërtheu në kuti”.

Duke kujtuar se deri në zgjedhje kanë mbetur edhe 22 ditë, presidenti Erdogan tha se duke shfrytëzuar sa më mirë 22 ditët, si në nivelin kryesor, degët e grave dhe të rinjtë do të punojnë së bashku dhe shpresojmë të japin përgjigjen e nevojshme në kutinë e votimit.

Erdogan vazhdoi fjalët e tij si më poshtë:

“Unë vazhdoj punën time pa pushim. Ne vrapojmë fjalë për fjalë pa marrë frymë. Sepse për mua kjo është një finale. Me autoritetin që jep ligji, këto zgjedhje janë zgjedhjet e mia të fundit, por rezultati që do të dalë nga ky vullnet. të jetë transferimi i një besimi për vëllezërit e mi që do të vijnë pas meje. Kjo është arsyeja pse ne bëmë përgatitjet tona në përputhje me rrethanat dhe hodhëm hapin tim “Duhet të veprojmë në përputhje me rrethanat në mënyrë që të duam përgjigjen e nevojshme për shumë ministra të ndryshëm në mënyrë që ta japim atë. Mbrëmjen e 31 Marsit. Shpresojmë të fillojmë një epokë të re që nga 1 Prilli.”

Duke shprehur besimin dhe besimin e tij tek të rinjtë, Presidenti Erdoğan tha: “Shpresojmë të bëjmë një transformim në Stamboll, Ankara, Izmir, kudo këtu. Sepse sytë janë këtu.” tha ai.


Top Channel

You may also like