Shilegov falënderoi Danella Arsovskën që vazhdimisht konfirmon projektet e realizuara nga ai (VIDEO)

by admin
Spread the love

Kryetari i qytetit të Shkupit, Petre Shilegov përmes një videoje të publikuar në faqen e tij zyrtare në facebook ka falënderuar përzemërsisht kundër kandidaten e tij nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Aleancës dhe Alternativës, Danella Arsovskën pasi që ajo deri më tani në të gjitha paraqitjet e saja para banorëve të Shkupit ka konfirmuar të gjitha projektet të cilat i ka realizuar Shilegov dhe tashmë janë të prekshme në Shkup, shkruan GAZETA.MK

“Kur bëhet fjalë për zgjedhjet, është shumë e rrallë të shihni konkurrentin tuaj në mënyrë kaq energjike dhe të palodhshme duke përmendur dhe lavdëruar projektet tuaja më të suksesshme”, ka shkruar më tej Shilegov.

Lexo lajme interesante

You may also like