SHBA mbështet protestat në Iran! Anëtarët e Kongresit miratojnë rezolutën

by admin
Spread the love

Një rezolutë në mbështetje të protestave iraniane u miratua një ditë më parë në Uashington, me pjesëmarrjen e anëtarëve të Kongresit Amerikan.

Rezoluta mbi Iranin dhe politikën e SHBA për të mbështetur protestat iraniane dhe planin 10-pikësh të zonjës Maryam Rajavi për të ardhmen e Iranit u votua gjerësisht.

 “Duke iu referuar aktivitetit të keqdashësve të vendit në Ballkan, rezoluta i kërkon të gjitha këto vende të cilat janë të vendosura në Evropë, që përfshijnë vendet e Ballkanit, dhe të huajt nga vende që parandalojnë aktivitetin e keqdashëse të misioneve diplomatike të vendit të iranian, me qëllim mbylljen e tire dhe largimin e agjentëve të tij”, thuhet në dokument.


Top Channel

You may also like