Selami: Pas plotë 20 viteve kemi regjistrim të sukseshëm

by admin
Spread the love

Zv/drejtori i Entit Shtetëror për Statistika, Ilmi Selami ka deklaruar se pas plotë 20 viteve mund të themi se kemi regjistrim të sukseshëm.

“Është regjistrimi i cili është përgatitur gjatë kohë. Është dhënë mund në Entin Shtetëror për Statistika. Dhe si rrjedhojë e kësaj kemi momentin më të gëzuar për Republikën e Maqedonisë së Veriut, momentin më të gëzuar për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut sepse pas plotë 20 viteve mund të themi se kemi një regjistrim të sukseshëm, regjistrim ky që është më se i nevojshëm, për shtetin, për planifikimet, për insitucionet, për ekonominë e vendit e kështu me radhë”, ka thënë Selami /SHENJA/

You may also like