Sela: Këto zgjedhje janë betejë mes të ndoturës dhe të pastrës

by admin
Spread the love

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela deklaroi nga Zhelina se këto zgjedhje janë një betejë mes të ndoturës dhe të pastrës.

“Jo rastësisht kemi dalë me sloganin pastër sepse jemi pastër në nijet, jemi të pastër në figura, jemi të pastër dhe të pakorruptuar dhe jemi të pastër në krahasim me ato që realisht ne do të duhet t’i qojmë në histori, duke i fituar në mënyrë plebishitare me votë”, deklaroi Sela.

You may also like