Seanca të katër komisioneve parlamentare

by admin
Spread the love
Në Kuvend sot do të mbahen seanca të Komisionit për transport, lidhje dhe ekologji, për mbikëqyrjen e punës së Agjencisë për siguri kombëtare dhe Agjencisë për inteligjencë, dhe për mbikëqyrje mbi zbatimin e masave për monitorimin e komunikimeve dhe të Komisionit legjislativ-juridik.
Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Ndërtim, pas procedurës së shkurtuar, është pika e vetme në rendin e ditës të Komisionit për Transport, Lidhje dhe Ekologji dhe Komisionin Ligjvënës.


Lexo lajme interesante

You may also like