Sara është gati të lërë shtëpinë e “Big Brother Vip” nëse Dj Pm ndihet keq prej saj…

by admin
Spread the love

Sara dhe Pm janë përplasur sërish mbrëmjem e djeshme. Ky i fundit i ka pohuar se e respekton shumë, ndërsa Sara e ka kërkuar për t’u sqaruar veçmas të gjithëve.

“Nëse unë po të bëj të ndihesh keq, unë dal që tanj nga shtëpia”, i ka pohuar Sara Pm duke qarë.

Pm u përpoq ta qetësonte, duke theksuar se e kupton natyrën e saj, por në ndryshim nga ajo nuk preket nga komentet e opinionistëve apo njerëzve që e ndjekin jashtë.

Ai shtoi se i kanë ndryshuar ndjesitë dhe i kërkoi Sarës të mos prekej, sepse kur ajo qan, ai ndihet shumë keq./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like