Samsung W24 dhe W24 Flip debutojnë me 1 TB hapësirë ruajtëse dhe dizajn premium me qeramikë

by admin
Spread the love

Samsung ka rifreskuar serinë W, alternativën e saj luksoze të serisë Galaxy Z që shet globalisht. Si gjithmonë, Samsung ka filluar të shesë modelet e saj më të fundit të serisë W në Kinë. Fatkeqësisht, mbetet për t’u parë nëse kompania do të ofrojë W24 ose W24 Flip globalisht.

Sipas faqes së produktit të Samsung, W24 dhe W24 Flip ende përdorin kornizat e aluminit, megjithëse ngjyra e artë i jep një pamje shumë ndryshe nga pajisja origjinale. Për sa i përket pjesës së pasme, të dy modelet kanë panele qeramike, të cilat duhet të jenë më rezistente ndaj gërvishtjeve sesa xhami mat që Samsung përdor në Galaxy Z Fold5 dhe Galaxy Z Flip5.

Për referencë, Samsung ka gdhendur gjithashtu një logo të vogël në çdo model të serisë W24 që përkthehet si ‘Zemra e Botës’. Sidoqoftë, W24 dhe W24 Flip janë teknikisht të njëjta me homologët e tyre Galaxy Z, me vetëm hapësirën ruajtëse që është më e madhe.

Samsung është munduar gjithashtu të përmirësojë dhe pamjen e çdo aksesori të paketuar, siç është stilolapsi S i W24, me një tematikë të caktuar. Në mënyrë të ngjashme, W24 dhe W24 Flip vijnë me animacione ekskluzive dhe sfonde, plus kuti të përshtatura për t’i bërë të dy të ndihen më premium se Galaxy Z Fold5 ose Galaxy Z Flip5. Për referencë, Samsung do të nxjerrë në shitje për $1,375 për W24 Flip, të cilin e pajis me 12 GB RAM dhe 1 TB hapësirë ruajtëse. Nga ana tjetër, W24 shitet për $2,337 me 16 GB RAM, por edhe 1 TB hapësirë ruajtëse të integruar.

You may also like