Samiti Botëror i Qeverisjes, Rama drejtuar Tony Blair: Ti je arsyeja pse u bëra kryeministër

by admin
Spread the love

Kryeministri Edi Rama po merr pjesë në panelin e Samitit Botëror të Qeverisjes mbi rolin e teknologjisë, ku po diskutohet për sfidat aktuale.

Ai teksa fliste, iu drejtua Tony Blair se ai ishte arsyeja përse u bë kryeministër.

“Dua t’i them auditorit, që nuk do të jem as kryeministër dhe as njeri i angazhuar përpara tij. Nuk do të isha më i privilegjuar sa kaq, pasi ai është arsyeja kryesore përse unë u bëra kryeministër. Dolëm nga një terr shumë i gjatë.

Ishim të izoluar prej botës. Na thuhej se ishim një vend i plot komunist. Sistemin mund ta ndërrosh brenda vitesh, por institucionet jo. Me teknologjinë mund të bësh një kapërcim në të ardhmen”, tha kryeministri.


Top Channel

You may also like