Sa minuta duhet të zgjasë seksi vaginal që të quhet i mirë?

by admin
Spread the love

Seksi vaginal zakonisht zgjat tre deri në shtatë minuta, sipas një sondazhi të Shoqatës për Terapinë e Seksit dhe Kërkimin.

Sipas sondazhit, seksi vaginal që zgjat një deri në dy minuta është shumë i shkurtër, por edhe seksi vaginal që zgjat 10 deri në 30 minuta konsiderohet shumë i gjatë.

Pra, sa duhet të zgjasë seksi vaginal? Terapistët e seksit të anketuar thonë se diku nga 7 deri në 13 minuta është e dëshirueshme.

Kjo varet kryesisht nga mënyra se si e përcaktoni seksin, ndërsa shumica e studimeve të kësaj natyre bazohen në kohën e vonesës së ejakulimit intravaginal.

Lexo lajme interesante

You may also like