Sa ftohtë keni nga 1 në Lei?

by admin
Spread the love

Lei Kraja ka treguar edhe njeherë tjetër se nuk i përket fare kategorisë së personazheve publikë që ka korniza apo gjëra të ngjashme.

Madje i thotë gjërat hapur dhe me autoironi. Megjithëse i ftohti ka ardhur mirë këto ditë dhe më në fund po e ndjejmë dimrin, Lei ka veshur një bluzë të hollë ku dukshëm mungojnë gjimbajtëset dhe me ironinë drejtuar vetes shkruan: Pra duket qartë sa ftohtë është. Lei ka shkruar këtë fjali duke ju referuar efektit të të ftohtit në gjoks.

Nëse shumë vajza as nuk guxojnë të dalin kaq hollë të veshura as në ditë të ngrohta, Lei na tha me një foto se ajo është ndryshe./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like