Sa energji elektrike është prodhuar dje në Maqedoni?

by admin
Spread the love

SHA EMV ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme janë prodhuar 18.491 MWh energji elektrike, duke plotësuar tërësisht nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël.

“Në termoelektranat janë prodhuar 10.944 MWh, ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 7.547 MWh”, thonë nga EMV.

Gjithashtu njoftohet se ditën dhe natën e kaluar SHA EMV nuk ka blerë rrymë nga jashtë.

Lexo lajme interesante

You may also like