RRUGA PLEPA-GOLEM DO KUSHTOJE 4.5 MLN $, SHPALLET FITUESI

by admin
Spread the loveRrugët sekondare Plepa-Golem në të dyja kahet e autostradës do t’i nënshtrohen rindërtimit dhe rehabilitimit që parashikohet të përfundojë në harkun kohor të …

Lajme interesante

You may also like