Rrengu i Donaldit i bënë çift në një shtrat Ilirin dhe Moniken

by admin
Spread the love

Gjatë ditës së sotme Donaldi ka menduar me Ilirin dhe Tanin t’ua bëjnë një rreng gocave.

Derisa ishin duke qëndruar në oborr me dyshen ai u tregoi se plani i tij është që t’i gënjejnë banoret femra se

“Vëllau i madh” ka vendosur një provë javore për mbështetje ndaj Einxhel e cila nuk mund të zgjohet nga shtrati.
Donldi bashkë me Ilirin dhe Tanin shkuan në dhomën e gjumit ku ishin duke ndenjur gocat me Einxhel.

Zarfi i bardhë “thoshte”: Për mbështetje të Einxhel e cila një kohë më të madhe duhet ta kaloj e shtrirë, duhet që edhe banorët tjerë të rrinë të shtrirë duke qenë çifte.

Ndarjen e çiftve donaldi e kishte bërë në këtë mënyrë: Ilir – Monika, Donald – Arjola dhe Tan – Beniada.

Kështu vajzat e besuan rrengun dhe filluan ta praktikojnë “Provën javore”.


Lexo lajme interesante

You may also like