Rotten Tomatoes publikon listën e filmave më të mirë të vitit: Ku renditet “Zgjoi”?

by admin
Spread the love

Rotten Tomatoes po mbledh çdo film të ri të Certified Fresh në një listë, dhe kanë krijuar udhëzuesin e tyre për filmat më të mirë të vitit 2021.

Midis tyre do të gjeni filma të suksesshëm (Shang-Chi), dokumentarë (Lily Topples the World), pretendentë për çmime (The Green Knight ), apo edhe filmat horror (The Night House). Pjesë e listës së filmave më të mira nga Rotten Tomatoes është edhe filmi shqiptar i shumë sukseseve, “Zgjoi (Hive)”.

Ky film ka fituar plot tri çmime në Sundance Film festival dhe ndodhet në listën e ngushtë të pretendentëve për t’u nominuar në çmimin e filmit më të mirë ndërkombëtar në “Oscars 2022”.

Të lumtur për suksesin, faqja e filmit “Zgjoi” në Facebook shkroi një status, duke treguar suksesin e radhës të shënuar nga ky projekt kinemtografik.

“‘Zgjoi’ renditet i 11-i në listën e filmave më të mirë të vitit 2021 nga uebfaqja ‘Rotten Tomatoes’”, shkruhet në faqen zyrtare të filmit.

Përndryshe, këta janë 15 nga 233 filmat e renditur nga Rotten Tomatoes si filmat më të mirë për vitin 2021:

 1. 76 DAYS
 2. DRIVE MY CAR
 3. QUO VADIS, AIDA?
 4. SLALOM
 5. THE WORST PERSON IN THE WORLD
 6. PARALLEL MOTHERS
 7. LUZZU
 8. SABAYA
 9. MAYOR
 10. PAPER SPIDERS
 11. ZGJOI (HIVE)
 12. WOODLANDS DARK AND DAYS BEWITCHED: A HISTORY OF FOLK HORROR
 13. THE WOMAN WHO RAN
 14. CHANGING THE GAME
 15. AZOR.


Lexo lajme interesante

You may also like