Robini dhe Marigona nuk e dinin nëse është në lidhje Oriola Marashi, por ftesën ia bënë edhe atij

by admin
Spread the love

Robini dhe Marigona po vazhdojnë të përfliten në media për mënyrën e organizimit të dasmës, por edhe për të ftuarit të cilët disa prej tyre ishin edhe fytyra publike.

Miq, shokë e familjar ishin të ftuar në këtë dasmë madhështore, mes tyre edhe modelja Oriola Marashi, shkruan”Kosovarja”.

Duke qenë të ngarkuar me dasmën duket se Marigonës dhe Robinit nuk iu kujtua nëse Oriola ka ose jo një të dashur, mirëpo ata i bënë ftesë atij.

Në tabelën ku shkruanin emrat e të fruarve dhe vendet ku ishin caktuar për ta, shkruante emri i Oriolës dhe posht emrit të saj “I dashuri i Orioles”.

Detaj ky që ngit dyshime nëse Oriola është një lidhje dashurie, apo ngatërres që mund të ketë ndodhur nga Marigona dhe Robini.


Lexo lajme interesante

You may also like