Risitë e Android 12 dhe One UI 4 në Samsung Galaxy S21 – Geek Room

by admin
Spread the lovePrej pak ditësh, Android 12 ka mbërritur për serinë e Galaxy S21. Ja disa risi të cilat vijnë në bashkëpunim me One UI 4. —— Host: Xhonald Mamo Producer: …

Lajme interesante

You may also like