Rinia e ASH-së, derë më derë në malësinë e Tetovës, mirëpriten në Sellcë e Vicë – FOTO

by admin
Spread the love

Bartësi i listës së ASH-së Abdullah Osmani së bashku me kandidatët tjerë të Aleancës për Shqiptarët sot kanë kaluar këmba këmbës malëinë e Tetovës, fshatin Sellcë dhe fshatin Vicë ku kanë bashkëbiseduar me banorët e fshatit duke trokitur derë më derë.

Nën moton “Jepi zë rinisë” sot rinia e Aleancës për Shqiptarët idha zë malësisë së Tetovës.

Lexo lajme interesante

You may also like