Rikthehet parkingu me pagesë në Tetovë!

by admin
Spread the love

Ndërrmarja Publike Parkingu i Qytetit Tetovë ka njoftuar opinionin publik se pas ndërprerjes disa javore të pagesës së parkingjeve në Tetovë, me datë 01.12.2021 përsëri do të fillojë funksionimi i parkingut me pagesë.

Gjithashtu sqaroj se prolongimi disa javorë i pagesës ka ardhur për arsye të detektimit të problemeve që ka kjo ndërmarrje, dhe sipas inspektimeve tona ne kemi detektuar shumë parregullësi të cilët tanimë janë të zgjidhura.

Të ardhurat e gjeneruara nga kjo ndërmarrje do të shërbejnë për pagat e të punësuarve, për mirëmbajtjen e parkingjeve dhe për investime të reja që qytetarët të kenë kushte sa më të mira dhe të ndihmojmë në maksimum komunikacionin në qytet.

Gjithashtu njoftojne se së shpejti do krijohen edhe parkingje dhe hapsira të reja.

Lajme interesante

You may also like