RIKONSTRUKTOHET FAKULTETI EKONOMIK | 4K DRONE VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the loveDy tërmetet e njëpasnjëshme, ai i shtatorit dhe ai i nëntorit shkaktuan dëme të konsiderueshme në godinën e Fakultetit Ekonomik. Për më shumë se një vit …

Lajme interesante

You may also like