Qoku: Qëndrimi mospërfillës i partive shqiptare në MV ndaj ‘Zajednicës’, i pafalshëm

by admin
Spread the love

Shkruan: Bekim Qoku (ish-deputet)

Qëndrimi neutral deri indiferent i partive apolitike të shqiptarëve të MV ndaj çështjes së Zajednicës në Kosovë është i pafalshëm. Kjo lloj qasje ndaj një çështje kaq kritike për kombin në përgjithësi siç është Zajednica, i veçon dhe i largon ato shumë nga politikat mbarëkombëtare e i kthen në grupacione me fushëveprim të ngushtë lokal për interesa klanore dhe klienteliste.

 Artikulli paraprakTakimi Kurti-Vuçiq në Ohër, MPB: Masat e marra po zhvillohen sipas planit, deri më tani situata është e qetë
You may also like