Qingji i vogël rri mendueshëm, e bëri Beatrixën të rrijë trishtueshëm

by admin
Spread the love

Trixa është mërzitur prapë, por sot nuk ia ka fajin as cilkli, as Donaldi, Sara jo se jo.

E ka mërzitur një qengj i vogël, i bardhë, fare i pafajshëm, madje që rri edhe mendueshëm

Arsye është fare e thjeshtë, qingji ia ka kujtuar Triksës qenushin e saj.

Gjatë ditës janë futur prapë kafshë në shtëpi dhe njësoj si një fëmijë, Beatrix i është afruar, por Donaldi ja ka marrë dhe kaq u desh që ajo të qajë.

Situatën ia ka treguar edhe banorëve, të cilët nuk e mbajtën të qeshurën. Ndërsa Arjola i tha: “Beatrix je si kalama”.

Besojmë tani të gjithë biem në një mendje që izolimi bën të vetën, por edhe një qingj mund të të bëjë të qash nga hiçi./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like