Qeveria i kërkon kompanive dhe pushteti tlokal të sigurojnë ngrohje për qytetarët e Shkupit

by admin
Spread the love
Qeveria u bën thirrje kompanive kompetente,  autoriteteve të qytetit dhe autoriteteve lokale që urgjentisht të veprojnë sipas kompetencave të tyre dhe të sigurojnë energji për ngrohje në shtëpitë e qytetarëve të Qytetit të Shkupit.

Nga Qeveria thonë se janë në ndihmë të qytetarëve, komunave dhe Qytetit të Shkupit, por, siç siç sqarojnë ata, kur janë në pyetje  obligimet financiare ndaj dhënësve të shërbimeve publike, fillimisht thirren organet  kompetente lokale. “Gjatë javës së ardhshme do të shqyrtohen mundësi për ndihmë plotësuese, ndërkaq ndërprerja e ngrohjes në dëm të qytetarëve dhe amvisërive në kushte të dimrit nuk mund të arsyetohet dhe është e papranueshme”, thuhet në komunikatën e qeverisë. /SHENJA/


Lexo lajme interesante

You may also like