Publikohet sondazhi i fundit për komunën e Dibrës, ja kush pritet të fitojë (FOTO)

by admin
Spread the love

Qendra për hulumtime politike dhe komunikime (CRPC) ka realizuar një anketë për zgjedhjet lokale më 17 tetor, shkruan InfoShqip.

Sipas sondazhit të realizuar CPRC, me të dhëna të mbledhura në kontakt të drektpërdrejtë në terren, Bekim Pocesta është në avantazh në garën për të drejtuar me komunën Dibrës me 27.35%. Kandidati për kryetar nga radhët Bashkimit Demokratik për Integrim, Hekuran Duka në këtë anketë është rradhitur i dyti me 24.32%, i pasuar nga kandidati i PDSH-së Petrit Klenja me 1.7%. Në këtë anketë refuzuan të përgjigjen 46.63% të ankteuarve.

Hulumtimi është realizuar duke marrë parasysh përbërjen etnike, numrin e votuesve, gjininë, moshën, përgaditjen shkollore dhe ndarjen gjeografike. /InfoShqip.com

Në vazhdim mund të shihni një paraqitje grafike të anketës së realizuar.

Lajme interesante

You may also like