Publikohen emrat e referëve për ndeshjet e fundjavës në Ligën e parë dhe të dytë – Shqip

by admin
Spread the love

Në prag të javës së 20-të të Ligës së parë dhe javës së 17-të Ligën e dytë të futbollit vendor, komisioni për delegimin e referëve ka publikuar emrat e të gjithë arbitrave që do të ndajnë drejtësi.

Liga e Parë, java e 20-të:

Strgua Trim Lum – Makedonija Gj.P (Krumisllav Gjorgjiev)

Sileksi – Shkup (Stojançe Trpçevski)

Shkëndija – Pobeda (Konstantin Vllaho)

Rabotniçki – Bregallnica (Marjan Stojanovski)

Skopje – Tikveshi (Igor Ivanov)

Liga e Dytë, java e 17-të

Besa – Pelisteri (Dimitar Pileshkov)

Kamenica Sasa – Gostivari (Done Ristovski)

Pehçva&Fortuna – Voska Sport (Stojançe Stojanov)

Boreci – Bellasica (Dejan Mladenovski)

Detonit Pllaçkovica – Teteksi (Fatmir Bafte)

Ohri – Vardari (Jovan Kaçevski)

Arsimi – Kozhufi (Spire Arsov)

Karaormani – Slloga (Bllagojçe Ralevski)

Të gjitha ndeshjet e Ligës së pare dhe të dytë fillojnë në orën 14:00.

Shaban Sinani / KlanMacedonia/

You may also like