Pse gjyshërit tanë qëndronin më lart se ne?

by admin
Spread the love
Azem Kovaçi

Sepse….
Kishin Besë
Kishin Nderë
Kishin Fytyrë/Dinjitet
Kishin Sedër
Kishin Turp
Kishin Trimëri
Kishin Fisnikëri
Kishin Moral
Kishin Frike në Zot
KISHIN DIN E IMAN!
I Njohu Evropa e Bota për ato virtyte, dhe fale tyre edhe ne sot e kësaj dite ndjehemi krenar!
Por ne s’jemi askund ne rangun e atyre, sepse nuk atribuojmë asgjë nga ato cilësi te karakterit te gjyshërve tanë fisnik. Shqiptarinë sot e ka kapluar Bigbrotheri dhe Përputhja, rrena dhe pabesia, a thua vallë sikur nuk jemi nga e njëjta gjenezë me gjyshërit tanë. Kështu ndodhë kur zhveshësh nga morali.
Zoti na udhëzoftë ne rrugën e drejtë.

Azem Kovaçi Shkurt 2024

You may also like