Prova javore nis me tension, banorët nervozohen me Arditin

by admin
Spread the love

Buxheti i këtyre ditëve është i varur nga suksesi i realizimit të provës javore.

Këtë herë banorët do të duhen të realizojnë një trap, dhe nëpërmjet tij të transportojnë mallra të ndryshëm nga njëra anë e pishinës tek ana tjetër.

Në dukje prova javore dukej e lehtë por që në fillesat e saj u bë shkak për krijimin e disa debateve mes banorëve.

Banorët të revoltuar kanë diskutuar me Arditin, pasi ky i fundit nuk po kontribuonte në realizimin e trapit.

“Mos rri aty dhe të shpërndash energji negative duke dhënë urdhra dhe duke thënë që nuk bëhet. Çohu, jep ide dhe ndihmo”,- thanë njëzëri banorët.


Lajme interesante

You may also like