Pronari i Renovës takim me Teuta Arifin

by admin
Spread the love

Njëri nga vëllezërit pronar të kompanisë “Renova” nga Tetova është takuar dhe bashkëbiseduar me kandidaten për kryetar të komunës Teuta Arifin. Nuk dihet tema për të cilën është diskutuar por kjo mund të “lexohet” nga mediumet edhe si përkrahje për raundin e dytë për Teuta Arifin.

Lajme interesante

You may also like