Prishet varka, deputetja dhe grupi i medias ngecin në mes të lumit Buna

by admin
Spread the love

Banorët e fshatit Obot të cilët si pasojë e përmbytjeve mbeten të izoluar të vetmen mundësi komunikimi me Shkodrën kanë varkat, rritja e nivelit të ujit, e ka bërë të pamundur lëvizjen edhe me mjetet e larta të ushtrisë.

Ditën e sotme, deputetja Greta Bardeli dhe grupi i xhirimit të një mediaje jënë nisur për të parë famiiljet e përmbytura , përmes lumit Buna duke përdorur varkat e ushtrisë, mirëpo gjatë lëvizjes, motori i varkës pësoi defekt dhe u fik në mes të lumit.

Në pamundësi për ta rindezuar ata kanë dalë në breg me rrema.

Lexo lajme interesante

You may also like