Presidenti i UEFA-s bën suprizën e madhe: Jam i lodhur… nuk kandidoj më

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

“UEFA po feston 70 vjet, 70 vjet histori, traditë, pasion, unitet, guxim dhe krijimtari. Në këtë moment disa njerëz po përpiqen t’i shkelin. Ata po përpiqen të ndryshojnë këtë model evropian të futbollit, pavarësisht suksesit të tij. Ata e paraqesin veten si shpëtimtarët e futbollit kur në realitet përpiqen të gërmojnë varrin e tij, pretendojnë të jenë viktima kur në realitet nuk janë asgjë më shumë se grabitqarë“, deklaron Ceferin.

Nga kongresi i UEFA-s në Paris, presidenti Aleksander Ceferin kthehet për të sulmuar Superin. Liga. Ndërkohë, vetë UEFA e zyrtarizoi ndryshimin e statutit në lidhje me zgjedhjet, por Ceferin, çuditërisht, njoftoi se nuk do të kandidojë për një mandat të tretë në 2027: “Jam i lodhur, larg familjes për një kohë të gjatë. Kam vendosur të mos kandidoj më në vitin 2027”.

You may also like