Pesë zakone të mëngjesit që mund të dëmtojnë lëkurën tuaj

by admin
Spread the love

Të gjithë duam një lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim. Edhe pse mund të duket sikur rutina jonë e përditshme e kujdesit për lëkurën mund të jetë e përshtatur në mënyrë të përkryer ka mundësi të kemi bërë edhe gabime pa e ditur.

Nga ngrënia e të njëjtit ushqim çdo mëngjes deri te aplikimi i kremit kundër diellit vetëm kur jeni jashtë, këto janë disa gabime që do të bënit mirë t’i shmangnit.

Ngrënia e tërshërës çdo mëngjes
Dushe të gjata me ujë të nxehtë
Pirja e kafesë herët në mëngjes pa ngrënë
Vendosja e kremit të diellit vetëm kur dilni nga shtëpia
Përdorni larësin e gabuar për fytyrën

Lexo lajme interesante

You may also like