Për’puthen largon nga studio Hysenin, çfarë ndodhi pas kamerave

by admin
Spread the love

Ditën e sotme në “Për’puthen” është transmetuar takimi mes Mikelës dhe Bashkimit ku u duk se gjërat nuk kishin shkuar edhe aq mirë. Konkurrentët e tjerë “akuzuan” Bashkimin se ka qenë shumë i ftohtë ndaj Mikelës teksa edhe kjo e fundit u shpreh se ai i është larguar shumë dhe nuk sillet më si më parë me të.

Sakaq, një incident ka ndodhur gjatë publicitetit. Bora tha se për shkak të situatës që ka ndodhur, produksioni ka larguar nga studio Hysenin. Megjithatë, ajo nuk zbuloi se kush ishte përfshirë në situatën e pakëndshme dhe çfarë ka ndodhur konkretisht.

Në fund, Bora tha se do sqarojnë situatën mes konkurrentëve dhe do zbulojnë edhe për publikun.


Lajme interesante

You may also like