Përfundon drama e pengmarrjes në aeroportin e Hamburgut – Shqip

by admin
Spread the love

Një situatë e pengmarrjes në aeroportin e Hamburgut ku ishte i përfshirë një fëmijë i vogël ka përfunduar pas 18 orësh, sipas policisë lokale.

Burri kaloi përmes një pengese sigurie dhe shkoi në pistën e aeroportit të shtunën mbrëma me vajzën e tij katërvjeçare në makinë dhe u parkua nën një avion.

Ai përfundimisht iu dorëzua autoriteteve “pa rezistencë”, sipas policisë, dhe u arrestua.

“Fëmija duket se është i padëmtuar”, shkruan ata në X (ish-Twitter), raporton BBC, transmeton Klankosova.tv.

Incidenti shkaktoi ndërprerjen e disa fluturimeve brenda dhe jashtë aeroportit. Tani po bëhen përpjekje për të rifilluar funksionimin.

You may also like