“Peng i madh, shpërthime”, Paloma lexonë ‘fallin’ e kafes në dhomën e të dënuarve

by admin
Spread the love
728x90px

Fifi, Paloma, Iliri dhe Arditi janë banorët VIP të dënuar nga Big Brother.

Të katër banorët nuk guxojnë të kenë as edhe të vetmin komunikim me pjesën tjetër të shtëpisë ku ndodhen banorët tjerë.

Gazetarja shqiptare Paloma u ka thënë banorëve me të cilët po vuan dënimin, se di të lexojë filxhanin, kështu e ka nisur fillimisht me Ilirin.

Në bazë të figurave që i janë shfaqur, ajo i thotë Ilirit se po sheh disa shpërthime e njerëz brenda tij, derisa vazhdon duke i thënë se e ka një peng të madh brenda vetes.

bekimcair


Kujtojmë se të dënuarit do të qëndrojnë për dy netë në këtë zonë të shtëpisë, ku për obligim kanë të qërojnë qepë.


ash-ads

Lajme interesante

You may also like