Pele, letër shpresë për Brazilin nga spitali: Jeta, një mundësi, varet çfarë bëjmë me të

by admin
Spread the love

Edhe pse është i shtruar prej tri javësh në spitalin “Albert Einstein”, në São Paulo, për shkak të kancerit të zorrës së trashë, Pelé ka shfrytëzuar rrjetet sociale për të dhënë një mesazh shprese, pas eliminimit të skuadrës braziliane nga Kupa e Botës, në Katar.

“Letër e hapur për ëndrrën time

Jeta është mundësi. Çfarë bëjmë me të, varet nga secili prej nesh. E marrim mirë dhe e marrim gabim. Në fitore ne festojmë, në disfatë mësojmë. Jeta është gjithmonë bujare dhe ofron fillime të reja. Çdo ditë që kalon, ne fillojmë një rrugë të re. Dhe në këtë cikël, ne ushqejmë ëndrra që nuk vdesin kurrë, pavarësisht nga pengesat e udhëtimit.

Kjo vlen për të gjithë, por kur ëndrra jote është të jesh futbollist, mundësitë janë shumë më të rralla dhe ëndrrat shumë më të largëta. Pengesat nuk janë më të dhimbshme se jeta e askujt. Megjithatë, ata gjykohen nga shumë njerëz, a nuk mendoni kështu? Dhe, për të qenë të drejtë, edhe fitoret festohen shumë më tepër.

Pavarësisht dhimbjes që po ndiejmë me eliminimin tonë nga Kupa e Botës, u kërkoj brazilianëve të kujtojnë atë që na solli tek pesë yjet e parë në gjoks. Është dashuria ajo që na lëviz”, ka shkruar legjenda e futbollit botëror./ Super Sport


Top Channel

Lexo lajme interesante

You may also like