Pas mesnatës, në Maqedoni do të kemi naftë dhe benzinë më të lirë

by admin
Spread the love

Çmimi i benzinave pas mesnates lirohet për 2 denarë për litër, ndërsa çmimi i naftës do të ulet për 1,5 denarë për litër. Sipas vendimit të fundit të KRRE-së, çmimet e kraburanteve pas mesnates do të jenë:

Eurosuper BS 95 -82 denarë/l

Eurosuper BS 98 -84 denarë/l

Nafta -78 denarë/l

Vaji Ekstra i lehtë 77 denarë/l

You may also like